Leácska 2010.12.08. 21:42

Ünnepi adás

Immáron második karácsonyunkra készülünk a Mária Rádió Szent Mónika Baba-mama közösségével, és azt a megtisztelő feladatot kaptuk, hogy állítsunk össze a rádióba egy gyermekeknek szóló  kis műsort karácsonyra. 

Közösségünk  kilenc  édesanyából, és a hozzájuk tartozó „apróságokból” áll, de folyamatosan bővülünk, hiszen jelenleg is vannak áldott állapotban kismamáink, illetve szeretettel  fogadjuk a csatlakozni vágyó mamákat, babákat  is.

Műsorunk, a Kismamaklub két hetente jelentkezik hétfőnként  10 órától 11 óráig. Akik megtisztelnek figyelmükkel  tanúságtételeket és beszélgetéseket hallhatnak a keresztény gyermeknevelésről. Adásunk  szól még a kismamákon kívül a kispapáknak is, és minden gyermeket nevelő, és szerető, keresztény erkölcsrendet követő felnőttnek. Élő műsorainkban minden alkalommal örömmel várjuk telefonon az adás tartalmával kapcsolatos szíves hozzászólásaikat.  A  közösségünk adta lelki feltöltődést  nem csak a rádión belül éljük meg, hanem gyakran találkozunk egymás otthonaiban is, illetve önkéntesként szervezünk különböző alkalmakra gyermekprogramokat.

Bizonyára a  Mária Rádiót  karácsonykor hallgató gyerekek erről az eseményről beszámolót, és számukra még sok érdekes, izgalmas műsort is hallhatnak majd az ünnepi adásban. Szeretettel  várjuk őket is, és szüleiket, nagyszüleiket is  karácsonykor a rádió készülékek elé.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mariaradioszentmonikabmk.blog.hu/api/trackback/id/tr412503074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása