Édesanyáknak:

Uram, Teremtőm!

Köszönöm, hogy munkatársaddá fogadtál az édesanyai hivatás által. Valamennyiünkre kiárad megváltásod, hogy valamennyiünket meghívj örök országodba. Erre a végtelen távlatot jelentő életre hívtad meg az én kisgyermekemet is, és engem választottál eszközként és munkatársként, hogy az ő lelke hívő élete lévén formálódjon.

Segíts, hogy egész életemben jó keresztény édesanya lelkesedésével tudjam irányítani az életét, hívő neveléssel, később pedig tanácsaimmal, és hogy ne fáradjanak bele az imádságba, amellyel mindvégig szeretném nyomon követni sorsát.

Adj neki egészséges, baj nélküli testi és lelki fejlődést, hogy a Te életed növekedjen benne egészen, a teljes hasonlóságig mennyei országodba!

Ámen

Gyermekek imája:

Jó Istenem, Te adtál nekem szerető szülőket, Jóságukért oltalmazzad, s áldd meg kérlek őket. Add, hogy mindig úgy szeressem, mint Te Szűz Anyádat. Add, hogy sose éreje őket bánat!

Ámen

A bejegyzés trackback címe:

https://mariaradioszentmonikabmk.blog.hu/api/trackback/id/tr512301642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása